Të gjitha informacionet dhe Lajmet në lidhje me Rrjetet Sociale.

Nef Among Us

Kjo e madhe dhe gjigande anije kozmike e Among Us i përkthyer në spanjisht si (midis nesh) merr emrin Airship që fluturon nëpër qiej me atë ngjyrë të kuqe të shkëlqyeshme dhe helikat e saj të mëdhenj dhe fantastikë.

Nef Among Us

nef among us

Airship është një hartë e re që mbërriti nga e Mërkura, 31 Mars 2021 dhe është shumë më e madhe se harta Polus, përveç që është tashmë e disponueshme në këtë lojë, azhurnimi i ri sjell me vete detyra të reja të tilla si: pastrimi i një rubini dhe nxirr plehra ndërsa je ende duke bërë qëllimin tënd.

A mendoni pse anija është më e madhe? Sepse mund të lëvizni në të përmes platformave lundruese dhe gjithashtu mund të ndryshoni nivele ha dhe unë nuk kam mbaruar, dhe gjithashtu mund të zgjidhni zonën në të cilën dëshironi të shfaqeni kur të filloni lojën.

Ky azhurnim i ri ka animacione për vdekjen, ka gjithashtu një shtesë që është një lazer që sjell një karakter të quajtur (RHM) që e lëshon atë nga një sy me të cilin eliminon anëtarët e tjerë të ekuipazhit të anijes.

Nef Among Us

Kjo është arsyeja pse në muajt e fundit Among Us Ka pasur më shumë lojtarë pasi është gjithashtu i disponueshëm në Nintendo Switch, Xbox one dhe PC përveç pajisjeve mobile Android dhe IOS. Falas.

Lini një koment
es Spanish
X