Të gjitha informacionet dhe Lajmet në lidhje me Rrjetet Sociale.

ka ndër-lojë në genshin impact

Nëse doni të dini nëse ka apo jo ndër-lojë në genshin impact vazhdoni të lexoni këtë artikull që do t'ju ndihmojë gjithashtu të dini se si funksionon dhe për çfarë përdoret.

ka ndër-lojë në genshin impact

Funksioni i kryqëzimit në genshin impact

Kjo është bërë një nga pyetjet më të shpeshta midis këtij komuniteti të lojtarëve të genshin impact ose nga njerëzit që panë lojën video dhe dëshirojnë ta provojnë ta luajnë atë.

Kjo veçori është e disponueshme në genshin impact në opsionin ndër-lojë dhe gjithashtu për ta çuar lojën në një platformë tjetër, por për ta realizuar këtë do t'ju duhet të bëni shënime të ndryshme mbi këtë temë.

Cross-play

Këtu do t'ju tregoj se është e mundur të luani në mënyrë bashkëpunuese në internet me miqtë tuaj natyrisht sapo të hapet opsioni derisa të përmbushni kërkesat.

Por, nëse është e vërtetë që ju mund të luani, pasi për lojtarët e lojës 4 ata mund ta bëjnë atë në bashkëpunim me deri në tre miq të tyre ose lojtarë të tjerë aleatë të rastësishëm nga platforma të tjera të tilla si telefonat celularë ose nëse do ta luani atë në një kompjuter mund të përdoret gjithashtu që ju të ndani përvoja dhe aventura.

ka ndër-lojë në genshin impact

Isshtë arritur duke ndarë vetëm ID-në tuaj të lojës në mënyrë që ta shtoni atë si një mik dhe të mund të luani ato aventura fantastike dhe argëtuese. genshin impact Availableshtë në dispozicion falas për pajisjet mobile, luaj 4 dhe kompjutera.

Lini një koment
es Spanish
X