Të gjitha informacionet dhe Lajmet në lidhje me Rrjetet Sociale.

Ka rritje në genshin impact

A po mendoni nëse po genshin impact Ka montime? Përgjigjen do ta gjeni më poshtë, por së pari më lejoni t'ju them se ekziston mundësia për të luajtur në një mënyrë bashkëpunuese multiplayer online me miqtë tuaj dhe gjithashtu mund t'i shtoni ato në listën tuaj. Çfarë mendoni për këtë lajm? Nëse doni të dini se si ta bëni, shkoni te ky lidhje.

rritet në genshin impact
genshin impact

Ka rritje në genshin impact

Përgjigja është Jo, për fat të keq nuk ka rritje në këtë lojë e cila është genshin impact. Ekziston një mënyrë që ka të bëjë me rrëshqitjen e cila është diçka që do të duhet ta zhbllokoni më vonë, por ka një mënyrë kryesore të udhëtimit në këmbë, kjo është ndërsa ju zhbllokoni atë që përmenda më parë.

Sigurisht që ekziston mundësia e këtyre montimeve në genshin impact mos e humb shpresen. Në faqen zyrtare të genshin impact, Paimon prek temën e montimeve në këtë lojë video të pabesueshme që ai thotë:

Që kafshët e lezetshme të Teyvat janë mësuar të jenë të lira për momentin ... jepu atyre më shumë kohë dhe ne do ta shohim.

Ka rritje në genshin impact

Zhvilluesi miHoYo për mua që po lë aftësinë për të shtuar rritje genshin impact. Do të ishte fantastike dhe e ëndërruar që ju të jeni në gjendje të zbutni dhe të hipni në një derr të egër dhe natyrisht kafshë të tjera që enden në qytetin e Teyvat. Kjo mund të ndodhë, askush nuk e imagjinon se mund të ndodhë në këtë lojë.

Lini një koment
es Spanish
X