Të gjitha informacionet dhe Lajmet në lidhje me Rrjetet Sociale.

Cila entitet ka kontroll mbi Kopshtin Samurai të free fire

Kopshti Samurai i free fire Isshtë një vend shumë i ri në hartë në modalitetin klasik në Bermudat e rimastifikuara dhe gjithashtu në mënyrën Squad Duel, entiteti që ka kontrollin e Kopshtit të Samurai është familja HAYATO.

Cila entitet ka kontroll mbi Kopshtin Samurai të free fire

Ky vend përrallor dikur ndodhej në (Sentosa) por kur ata lëshuan azhurnimin e fundit ata e hoqën atë dhe u bë Kopshti i Samurai, ky ishull i përket familjes së personazheve HAYATO.

Shtë një vend shumë i bukur, një peizazh i bukur që përmban shumë pemë qershi dhe është bërë me nuancat e vjollcës në mënyrë që ky ishull të ketë më shumë jetë në këtë lojë përrallore që është free fire.

Në këtë peisazh të bukur Kopshti Samurai mund të shihni dhe gjeni shumë shtëpi ku mund të fshiheni në to, të mbuloheni kur jeni afër lojtarëve të tjerë gjithashtu mund të shkoni në vendet më të larta në mënyrë që të gjeni armiqtë lehtësisht, të gjeni dhe të mbledhni armë, çanta shpine, dollapë për ilaçe, armë, jelekë, etj.

Kopshti Samurai nga free fire

Kur jeni në aeroplan shkoni në hartë dhe lokalizoni këtë ishull, ju mund ta shihni atë në pjesën e sipërme të majtë që emri i tij është Kopshti Samurai, kjo faqe është pak e largët dhe është shumë e madhe, është një vend shumë i vizituar nga lojtarët e free fire.

Mos harroni se nëse do të hyni në atë vend duhet të jeni shumë të kujdesshëm sepse ata mund t'ju ndjekin nga çdo shtëpi nëse nuk jeni të mbuluar mirë.

Lini një koment
es Spanish
X